Välkommen till

Bostadsrättsföreningen Vinberget


Kvartershuset

Föreningen har ett kvartershus, Gula Huset, Fårhjordsvägen 79, som används till föreningsstämmor, styrelsemöten m.m. Där finns, för föreningens medlemmar:
  • Samlingslokal: Bord, stolar och servis räcker till ca 60 personer. Det finns mikrovågsugn, spis, kyl/frys, dubbel kaffebryggare och en stereo. Söndag till torsdag är det avgiftsfritt, fredag och lördag är avgiften 150 kronor. Information om bokning finns på anslagstavlan i kvartershusets entré.
    Bokning sker i kvartershuset minst 2 dagar i förväg. Ta även kontakt för nyckeluthämtning minst 2 dagar i förväg. Kontaktuppgifter finns i utdelad adresslista. Du kan även ta kontakt med mejl till info@brfvinberget.se.
  • Bastu: Bokning 2 timmar åt gången 15:30-17:30, 17:30-19:30 eller 19:30-21:30. Bokningslista finns på anslagstavlan i kvartershusets entré. Nyckel till bastun lånas ut av någon av dem som finns namngivna under bokningslistan.
Självklart måste den som lånar någon av föreningens lokaler se till att göra rent och snyggt i alla de utrymmen som används. Se även de ordningsregler för kvarterslokalen och bastun som finns i lägenhetspärmen.
Kvartershuset

Vill du bidra med mer information? Läs mer under "webbsida" i vänstermenyn eller klicka här.
Den här sidan ändrades senast 2022-04-13